Så da var 1 av forhåpentligvis 3 år ferdig. Det å gå fra en helt vanlige skole vær dager som vi har vore kjent med i 10 år, til og ha gått på Media dette skole året har vore fantastisk og en stor forandring.

Det første vi gjord når vi begynte var og bli kjent med de forskjellige programmene, vi hadde en uke på vært program. Og jeg har fått mye nytte for det nå, selv om en av programmene burde vi fått litt mer opplæring i en hva vi gjord.

Ukene har gått så mye raskere en før, det er alltid noe nytt som skjer. Selv om felles fagene  kunne gått raskere så har det vore greit.

Jeg har lært masse nytt og jeg angrer ikke på at media var den veien jeg valgte og gå. Jeg for ofte høre av folk at jeg burde gått helse eller hvorfor jeg ikke gjord det, men jeg trengte og gjøre noe som inntereserte  meg og kunne holde meg inne og la meg ville gå på skolen.

Å ta bilder, redigere og lage videoer var alltid noe jeg like og gjøre på fritiden min. Og dette året har det vore vær dagen min. Jeg drukner ikke i bøker og lekser lenger, og det er jeg så takk nemlig for etter som det er veldig tungt for meg.

Jeg vett ikke helt hva jeg skal si, men jeg synes en skal velge etter hva en selv ønsker. Ikke følg etter vennene dine og hvor de går, selv om du ender alene, for det kommer alltid noen andre der du går også. Og ikke velg etter hva du tror foreldrene dine kommer til og like, for det er du som skal like det, det er din fremtid.

 

Vell her er en liten oppsummering av året (og dette er bare en liten del av det) fra begynnelse til slutt:

 

Takk for i år

Advertisements